[fixed] v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Discuss, research, share, find, and solve bugs

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Postby Star69 » 2:27am, Sat 29 Aug, 2009

Thank you for posting that file, it saved me a lot of time!
Star69
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 5:51pm, Fri 28 Aug, 2009

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Postby louisbelle » 12:32am, Mon 12 Oct, 2009

tipichris wrote:Try the mantis bug report again:

Code: Select all


       Sql_Query(sprintf('insert into %s (id,name,data) values(%d,"attribute%03d","%s")',
         $tables["subscribepage_data"],$id,$att,
        @@ -73,11 +73,11 @@
 




Can someone please explain to me what the last line ( @@ -73,11 +73,11 @@) in the above code meant? I don't have any of those numbers and I'm not sure what I'm supposed to do with this...also, do the @'s mean something?
louisbelle
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 7:06am, Sat 10 Oct, 2009

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Postby julieup » 6:42pm, Tue 01 Dec, 2009

this attached file worked perfectly for me.
thank you.

see viewtopic.php?p=67474#p67474
julieup
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 8:33am, Mon 30 Nov, 2009

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Postby darren13 » 3:25pm, Fri 02 Apr, 2010

Thank you chaps - was scratching my head there running through my first install of phplist (v2.10.10). Hopefully this resolves the order of my custom attributes! :D

***It did indeed sort out the problem - I just had to go back into my Subscribe Form, set the Order that I wanted for the attributes, and bingo!

Many Thanks,
Darren.
darren13
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 3:06pm, Fri 02 Apr, 2010

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

Postby H2B2 » 2:19pm, Wed 14 Apr, 2010

H2B2
Moderator
 
Posts: 7188
Joined: 1:51am, Wed 15 Mar, 2006

Re: [fixed] v2.10.10 - Attributes order of listing not worki

Postby jjc » 8:26pm, Wed 18 Jan, 2012

My Fantastico installation module from my hosting company says that I have v2.10.17 installed, but I am still experiencing this issue of randomly sorted attributes when a user goes to their Preferences page. Is there something that I can check to verify that I have the right version of the PHP files or something?

Thanks,
J
Last edited by jjc on 10:00pm, Wed 18 Jan, 2012, edited 1 time in total.
jjc
PL Nut
 
Posts: 29
Joined: 8:17am, Mon 17 Mar, 2008

Re: [fixed] v2.10.10 - Attributes order of listing not worki

Postby jjc » 9:59pm, Wed 18 Jan, 2012

Doh! Figured it out...

Apparently you have to set these values on the 'Subscribe pages' configuration. It doesn't seem to matter what sequence numbers you give them on the 'User Attributes' pages. We use a custom subscribe page, so I hadn't ever looked at those, and these sequencing values are present right there on the 'User Attributes' screen, so figured those would be the ones I need to define.

- J
jjc
PL Nut
 
Posts: 29
Joined: 8:17am, Mon 17 Mar, 2008

Previous

Return to Bug Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests