Page 2 of 2

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

PostPosted: 2:27am, Sat 29 Aug, 2009
by Star69
Thank you for posting that file, it saved me a lot of time!

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

PostPosted: 12:32am, Mon 12 Oct, 2009
by louisbelle
tipichris wrote:Try the mantis bug report again:

Code: Select all


       Sql_Query(sprintf('insert into %s (id,name,data) values(%d,"attribute%03d","%s")',
         $tables["subscribepage_data"],$id,$att,
        @@ -73,11 +73,11 @@
 




Can someone please explain to me what the last line ( @@ -73,11 +73,11 @@) in the above code meant? I don't have any of those numbers and I'm not sure what I'm supposed to do with this...also, do the @'s mean something?

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

PostPosted: 6:42pm, Tue 01 Dec, 2009
by julieup
this attached file worked perfectly for me.
thank you.

see viewtopic.php?p=67474#p67474

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

PostPosted: 3:25pm, Fri 02 Apr, 2010
by darren13
Thank you chaps - was scratching my head there running through my first install of phplist (v2.10.10). Hopefully this resolves the order of my custom attributes! :D

***It did indeed sort out the problem - I just had to go back into my Subscribe Form, set the Order that I wanted for the attributes, and bingo!

Many Thanks,
Darren.

Re: v2.10.10 - Attributes order of listing not working

PostPosted: 2:19pm, Wed 14 Apr, 2010
by H2B2

Re: [fixed] v2.10.10 - Attributes order of listing not worki

PostPosted: 8:26pm, Wed 18 Jan, 2012
by jjc
My Fantastico installation module from my hosting company says that I have v2.10.17 installed, but I am still experiencing this issue of randomly sorted attributes when a user goes to their Preferences page. Is there something that I can check to verify that I have the right version of the PHP files or something?

Thanks,
J

Re: [fixed] v2.10.10 - Attributes order of listing not worki

PostPosted: 9:59pm, Wed 18 Jan, 2012
by jjc
Doh! Figured it out...

Apparently you have to set these values on the 'Subscribe pages' configuration. It doesn't seem to matter what sequence numbers you give them on the 'User Attributes' pages. We use a custom subscribe page, so I hadn't ever looked at those, and these sequencing values are present right there on the 'User Attributes' screen, so figured those would be the ones I need to define.

- J