Receiving "blank" HTML Email

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Receiving "blank" HTML Email

Postby dhost » 5:55pm, Fri 20 Jan, 2006

I've been combing through the forums, config.php and html page to see what I'm missing but can't get HTML emails to work.

Shared hosting account with PHPList installed via Fantastico:
Version: 2.10.2
PHP: 4.4.1
Enabled SMTP -- included hostname, user and pass in config file

Created an html message in dreamweaver, pasted full html (except closing body/html tags) -- the page only shows the configured background color for messages but no content.

Also tried, pasting html code (from /header through /table) into a message -- again, the page only shows the configured background color for messages but no content.

The message is being sent as a test and the "text" format is received perfectly -- only html format is not being received.

If anyone else has encountered a similar problem or has any ideas, please post possible solutions.

STUMPED!!!!!
dhost
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 5:33pm, Fri 20 Jan, 2006

Postby lakauai » 9:04pm, Tue 07 Feb, 2006

I am having the exact same problem as dhost.

text emails come through perfectly, does not contain any formatting or images.
The htm page looks perfect when veiwed on the web, and even comes through email perfectly IF the subscriber reads email on the web, like from gmail

Can someone please help?!?!

Here are my details:
Shared hosting account with PHPList installed via Fantastico
Version: 2.8.12
PHP: 4.4.1
lakauai
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 8:59pm, Tue 07 Feb, 2006

Re: problem...

Postby Davor0901 » 11:16am, Tue 14 Mar, 2006

Trinity wrote:Hi,
I'm trying to install thephplist.
I have to admit PHP is not well known to me...
I uploaded the files as explained to public_html and configured config.php.

Now I try to get to listst/admin/ but it gives me the next error:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, (webmasters email) and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


What is the problem?

Thanks for your help...
Trin

Hi!
I have the same problem - where can I find the solution to this problem?

Thank you!
Davor0901
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 11:15am, Tue 14 Mar, 2006


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests