Not Sending

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Not Sending

Postby USAVE » 1:08pm, Fri 24 May, 2013

Started
Sending in batches of 60 emails
Processing has started, 1 message(s) to process.
Please leave this window open. You have batch processing enabled, so it will reload several times to send the messages. Reports will be sent by email to xxxxx@xxxx
Processing message 165
Looking for users
Found them: 4970 to process
Script stage: 4
Finished, Nothing to do
Finished, All done

after i press process queue it sends like 1 message each time. i leave it running but it doesnt send. the bar only come up when i process queue for a few seconds then disappears
USAVE
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 1:02pm, Fri 24 May, 2013

Re: Not Sending

Postby Dragonrider » 3:17pm, Fri 24 May, 2013

With so little info given, we can only guess, so here's my guess:

Is this message a brand new one or have you already sent it out? If the latter, then phpList won't send to addresses it's already sent a message to.

If the former, what's changed since you last sent a (prior) message out?

Oh, I removed your email as the harvester bots troll forums for any email addresses that they can find. :wink:
My sites:- http://wharfedalefestival.co.uk, http://ilkleygardeners.org.uk, http://emergencyaid.net, http://dragonrider.co.uk
Latest phpList version is now 3.0.12 (3 February 2015) and requires a minimum of MySQL 5.0 and PHP 5.3.x
Dragonrider
Moderator
 
Posts: 3460
Joined: 6:58am, Sun 02 Jul, 2006
Location: Ilkley, West Yorkshire, United Kingdom


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron