IP adress

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

IP adress

Postby GarciaRoland » 7:58am, Fri 10 Jan, 2014

Hello,
I installed the v3.0.5 release, however, when I connect I access that works but when I request a page I found myself again on the page access being forced to enter my code again and I plus this message: Your IP address has changed. For safety reasons, please reconnect. Define the line is set to 0 define ("CHECK_SESSIONIP", 0). I already had this poroblème with an earlier version that I had solved that. Who can help me? thank you
GarciaRoland
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 4:13pm, Thu 29 Nov, 2012

Re: IP adress

Postby Dragonrider » 9:11am, Fri 10 Jan, 2014

Check if define ("CHECK_SESSIONIP", 0); is in your new config.php file, if not, add it.

That should help.
My sites:- http://wharfedalefestival.co.uk, http://ilkleygardeners.org.uk, http://emergencyaid.net, http://dragonrider.co.uk
Latest phpList version is now 3.0.12 (3 February 2015) and requires a minimum of MySQL 5.0 and PHP 5.3.x
Dragonrider
Moderator
 
Posts: 3460
Joined: 6:58am, Sun 02 Jul, 2006
Location: Ilkley, West Yorkshire, United Kingdom


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests