Process the queue for Admin not possible

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Process the queue for Admin not possible

Postby Rainer99 » 10:10am, Mon 07 Jul, 2014

To start the Process the queue Button is not available for a Admin, only for SuperAdmin. Is there any posibility for a normal Admin to start his own queue?
Rainer99
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 9:35am, Mon 07 Jul, 2014

Re: Process the queue for Admin not possible

Postby duncanc » 7:22am, Tue 08 Jul, 2014

That is not possible. The best approach is to use a cron job to process the queue on a short frequency.
duncanc
Moderator
 
Posts: 2440
Joined: 6:34am, Sat 08 May, 2010
Location: London


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests