Something is caching?

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Something is caching?

Postby artcoder » 7:17am, Tue 06 Mar, 2007

I changed the text in english.inc and uploaded to webhost. But nothing changes in the application. I know I am changing the correct file, because that is the only language file that is up there and if I delete the file application break.

However, when I delete all the variables in that file, the application still runs as normal. It is almost as if the application is caching the contents of the file. And when I change header.inc and footer.inc, again there is no effect on the application.

Is this application compiling these information and storing it in the database. How can I get my changes to take effect?
artcoder
phpLister
 
Posts: 6
Joined: 9:58pm, Mon 05 Mar, 2007

Postby H2B2 » 10:32pm, Tue 06 Mar, 2007

Are you sure you uploaded english.inc to the correct remote folder? you could try downloading it from your remote folder to check it's contents.
H2B2
Moderator
 
Posts: 7188
Joined: 1:51am, Wed 15 Mar, 2006


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests