Auto send confirmation mail doesn't work!!! please help me

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Auto send confirmation mail doesn't work!!! please help me

Postby daweb » 4:34pm, Tue 27 Mar, 2007

Hi

I don't know what's happen...the confirmation mail don't arrive to the users, I change in config the test mode...but I doesn't work, manually I can send confirmation mail.

In php form page I wrote:

/* PHP LIST */
$mydate= date("Y-m-d H:i");

$qry = "SELECT email FROM phplist_user_user";
$res = mysql_query($qry);
$num = mysql_num_rows($res);
$duplicate = 0;
for ($i=0; $i<$num; $i++)
{
if ($mail == mysql_result($res, $i, "email"))
{
$duplicate = 1;
break;
}
}
if ($duplicate == 0)
{

$insertSQL = "INSERT INTO phplist_user_user (email, confirmed, entered, uniqid, htmlemail) VALUES ('".$mail."','0','".$mydate."','".md5($mail)."','1')";
mysql_query($insertSQL) or die(mysql_error());


$qry = "SELECT Max(id) id FROM phplist_user_user";
$res = mysql_query($qry);
$num = mysql_num_rows($res);
for ($i=0; $i<$num; $i++)
{
$userid = mysql_result($res, $i, "id");
}

$insertSQL2 = "INSERT INTO phplist_listuser (userid, listid, entered) VALUES ('".$userid."','1','".$mydate."')";
mysql_query($insertSQL2) or die(mysql_error());


$insertSQL4 = "INSERT INTO phplist_user_user_attribute (attributeid, userid, value) VALUES ('1','".$userid."','".$mail."')";
mysql_query($insertSQL4) or die(mysql_error());
}

My phplist version is: 2.10.4

Thanks for your answers and sorry for my bad english

Daniel

_________________
DaWeB
daweb
phpList newbie
 
Posts: 2
Joined: 11:03am, Tue 27 Mar, 2007

Postby gnotorious » 8:20pm, Tue 27 Mar, 2007

I am also having this problem. The users are added to the lists but no confimation email is sent out and consequently, none of the users are ever confirmed.

Also, when I navigate to the URL in the "configure" page it tells me the page can not be found. The URL is identical to all of the other user pages, ending in "?p=confirm" which seems like it should be right and all of the others work, just not this one.

Any help would be greatly appreciated.

Thank You
gnotorious
phpList newbie
 
Posts: 1
Joined: 8:16pm, Tue 27 Mar, 2007


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests