Process Message Queue Problem - nothing happens?

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Process Message Queue Problem - nothing happens?

Postby ethical » 4:43pm, Wed 28 Mar, 2007

Hi just installed the script using fantastico

version: 2.10.4
hosted with hostgator (unix)
test mode is off

I signed up as a subscriber to test this out and i get the emails to confirm fine.

I created a very plain template (with the 2 user tracking codes) and the [content] code as well.

I also modified the config.php to setup throttling for messages.

now there is only 1 email address in the list. When i click send message and then goto process queue the little moving bar moves back and forth well going on close to 30 minutes now. nothing happens...

any thoughts as to whats going on?

Also when trying a test message, that does not go out ewither, ive got no errors anywhere and the event log shows nothing.
thanks!
ethical
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 4:34pm, Wed 28 Mar, 2007

Postby ethical » 8:00pm, Wed 28 Mar, 2007

well I completely wiped it out and started over again, seems to be working now...
ethical
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 4:34pm, Wed 28 Mar, 2007


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron