Page 1 of 1

Message sent two months later.

PostPosted: 3:28pm, Fri 30 Mar, 2007
by arkweb
I sent a message to a list on January 29th and according to the log file at the time, the message was sent then. A week ago, on March 23rd, I sent another message and was informed by a couple of users that they also received the first message. When I checked the log, it said that the first message took 1270 hours to send!

Here is what the event log says:

Code: Select all
33 processqueue   2007-01-29 15:33:15   Finished this run
32 processqueue   2007-01-29 15:33:15   2 invalid emails
31 processqueue   2007-01-29 15:33:15   238 messages sent in 32.84 seconds (26087 msgs/hr)
30 processqueue   2007-01-29 15:33:15   Processed 240 out of 240 users


and then on 3-23:
Code: Select all
55 processqueue   2007-03-23 13:37:40   Finished this run
54 processqueue   2007-03-23 13:37:40   2 invalid emails
53 processqueue   2007-03-23 13:37:40   240 messages sent in 49.31 seconds (17520 msgs/hr)
52 processqueue   2007-03-23 13:37:40   It took 48 secs to send this message
51 processqueue   2007-03-23 13:37:40   Processed 242 out of 239 users
48 processqueue   2007-03-23 13:36:52   Found them: 239 to process
47 processqueue   2007-03-23 13:36:52   Looking for users
46 processqueue   2007-03-23 13:36:52   Processing message 11
45 processqueue   2007-03-23 13:36:52   It took 1270 hours 4 mins 10 secs to send this message
44 processqueue   2007-03-23 13:36:52   Processed 3 out of 3 users
43 processqueue   2007-03-23 13:36:51   Found them: 3 to process
42 processqueue   2007-03-23 13:36:51   Looking for users
41 processqueue   2007-03-23 13:36:51   Processing message 9
40 processqueue   2007-03-23 13:36:51   It is safe to click your "stop" button now, report will be sent by email to listreports@*******.com
39 processqueue   2007-03-23 13:36:51   Processing has started, 2 message(s) to process.


It appears that the first message was sent to only 3 users on the 23rd. But I'm curious as to why it did this? Any help would be appreciated.