Page 1 of 1

path and quoting problems[SOLVED]

PostPosted: 9:48pm, Mon 20 Oct, 2014
by nienberg
I upgraded from 2.x to 3.0.9. I installed into a directory named "eLists". My admin pages work fine, but the pages seen by subscribers look awful. There seems to be two issues. First, the paths to images are incorrect. They are missing the "eLists" directory. They are specified as if the "images" directory is in the server root.

Second, there is a quoting issue (backslashes are added before double quotes). You can easily see the problem here.

http://mail.tippingstructural.com/eLists/?p=subscribe

Thanks for any suggestions.

Re: path and quoting problems

PostPosted: 12:42pm, Tue 21 Oct, 2014
by duncanc
The quote problem has been introduced in release 3.0.9 and should be fixed imminently.
I think that problem may also causing your images not to appear. The phplist images directory is specified relative to the phplist directory, not as a full path. For example
Code: Select all
 src="images/TMlogo.png"

Re: path and quoting problems

PostPosted: 4:24am, Wed 22 Oct, 2014
by nienberg
After some more testing I agree with you that the problem is just due to the quoting and is not a path issue. Where should I look for the fix and how will I know when it has been issued?

Thanks very much for your help,

Re: path and quoting problems

PostPosted: 6:42am, Wed 22 Oct, 2014
by duncanc
Release 3.0.10 is now available through the Download link at the top of each forum page.

Re: path and quoting problems [SOLVED]

PostPosted: 6:48pm, Wed 22 Oct, 2014
by nienberg
I upgraded to 3.0.10 and confirm that this solved the problem.

Thanks,