Source?

Once you've installed phpList... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation.

Source?

Postby jenpen » 7:37am, Mon 26 Aug, 2013

Um, where's the Source (HTML) button gone when composing a message?
jenpen
PL Geek
 
Posts: 80
Joined: 1:48am, Thu 06 Aug, 2009

Re: Source?

Postby Dragonrider » 7:58am, Mon 26 Aug, 2013

On which editor?

FCKEditor:
Image

Or CKEditor:
Image
My sites:- http://wharfedalefestival.co.uk, http://ilkleygardeners.org.uk, http://emergencyaid.net, http://dragonrider.co.uk
Latest phpList version is now 3.0.12 (3 February 2015) and requires a minimum of MySQL 5.0 and PHP 5.3.x
Dragonrider
Moderator
 
Posts: 3460
Joined: 6:58am, Sun 02 Jul, 2006
Location: Ilkley, West Yorkshire, United Kingdom

Re: Source?

Postby jenpen » 10:56pm, Mon 26 Aug, 2013

Huh? This is all I can see, how do I get what you're looking at?
phpList.jpg
phpList.jpg (24.29 KiB) Viewed 1582 times
jenpen
PL Geek
 
Posts: 80
Joined: 1:48am, Thu 06 Aug, 2009

Re: Source?

Postby Sven2157 » 11:04pm, Mon 26 Aug, 2013

You are not just missing the 'SOURCE' button, you are missing the editor itself.

See if this post helps: CKEditor and KCFinder bundle

:wink:

Sven2157
Sven2157
PL Master
 
Posts: 170
Joined: 12:18pm, Fri 07 Jun, 2013

Re: Source?

Postby jenpen » 5:11am, Tue 27 Aug, 2013

Thank you! Got it. :D
jenpen
PL Geek
 
Posts: 80
Joined: 1:48am, Thu 06 Aug, 2009


Return to Questions and Problems after Installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests