how can I clean cache on phplist?

Once you've installed phpList... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation.

how can I clean cache on phplist?

Postby bahaedini » 3:27pm, Sat 19 Apr, 2014

Hi there

I change text of messages on Confing>>settings

But when I test it,The old msg shows.
It seems has cache.

how can I clean cache on phplist?
bahaedini
phpList newbie
 
Posts: 3
Joined: 1:25pm, Sat 19 Apr, 2014

Re: how can I clean cache on phplist?

Postby Dragonrider » 8:20pm, Sat 19 Apr, 2014

I would expect to clean the cache on your browser rather than phpList.

Quickest way would be to reload the page via CTRL+F5

Do you mean messages such as "Message subscribers receive when they sign up"!?

I assume you have clicked the icon to edit such a message, made your changes. Do you then click the Save changes button?
My sites:- http://wharfedalefestival.co.uk, http://ilkleygardeners.org.uk, http://emergencyaid.net, http://dragonrider.co.uk
Latest phpList version is now 3.0.12 (3 February 2015) and requires a minimum of MySQL 5.0 and PHP 5.3.x
Dragonrider
Moderator
 
Posts: 3460
Joined: 6:58am, Sun 02 Jul, 2006
Location: Ilkley, West Yorkshire, United Kingdom

Re: how can I clean cache on phplist?

Postby beachguysb » 6:57pm, Sun 31 Aug, 2014

I changed the wording in the english-usa.inc file for the $strUnsubscribeDone page, saved it, and hit CTRL+F5 but it's still showing the old text.

I made sure to add the english-usa.inc to the config file and I can see in general it works fine.

How do I make the new text in this (or any other language text) show the customizations?
beachguysb
phpList newbie
 
Posts: 2
Joined: 7:58pm, Wed 27 Aug, 2014


Return to Questions and Problems after Installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron