Unsubscribe link not working in one of my instances

Once you've installed phpList... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation.

Unsubscribe link not working in one of my instances

Postby samhast » 8:22am, Wed 19 Nov, 2014

I have two instances of phplist on ONE server. two DB's, two installations,...

version = 3.0.10

on one of my instances, I have a strange situation.. everything is ok, but when I click on the unsubscribe link (http://domain.server.com/instance1/?p=u ... 291f6379af):
Error: please make sure that index.php is your default document for a directory

I deleted the index.html in my folder, but still I get the error..

In my second instance, I have no problems.....

when I go to http://domain.server.com/instance1/?p=unsubscribe directly, there are 0 problems.. I see the unsubscribe page perfect... So when I click the unsubscribe link in a mailing, I have the error!

Please advise...
samhast
PL Nut
 
Posts: 17
Joined: 11:54am, Fri 24 May, 2013

Re: Unsubscribe link not working in one of my instances

Postby samhast » 9:43am, Wed 19 Nov, 2014

I think it's solved. I just reinitialize the instance with problems, and now everything is ok..
samhast
PL Nut
 
Posts: 17
Joined: 11:54am, Fri 24 May, 2013


Return to Questions and Problems after Installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests