Attributes

Once you've installed phpList... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation.

Attributes

Postby kklo » 12:18am, Tue 21 Apr, 2015

Hi,

Am new to phplist and I have a doubt about aso attributes.

There is an attribute "predefined default": br-states
I created a new attribute "predefined default": br-city

So far, no problems, but I want the user to choose "state" automatically load br-city corresponding to the state.

Is it possible? It is a relationship between them. How to do this?

Thanks
kklo
kklo
PL Nut
 
Posts: 44
Joined: 12:50am, Sat 15 Sep, 2012

Re: Attributes

Postby Dragonrider » 1:22pm, Thu 23 Apr, 2015

phpList does not do this.
My sites:- http://wharfedalefestival.co.uk, http://ilkleygardeners.org.uk, http://emergencyaid.net, http://dragonrider.co.uk
Latest phpList version is now 3.0.12 (3 February 2015) and requires a minimum of MySQL 5.0 and PHP 5.3.x
Dragonrider
Moderator
 
Posts: 3460
Joined: 6:58am, Sun 02 Jul, 2006
Location: Ilkley, West Yorkshire, United Kingdom


Return to Questions and Problems after Installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests