Page 1 of 1

using attributes in content not working?

PostPosted: 9:34am, Sun 13 Jan, 2013
by hinnerk
Hello, I am slowly getting slightly depressive about this: For the last two days I am trying to use some "attributes" in my content.

After importing the Data I want to use I e.g. have a field "Twitter" storing the subscribers Twitteraccount. As far as I understood all I have to do is put [Twitter] somewhere in the Content and PHPList will output the twitteraccount of the user receiving the mail.

Now... this only seems to work for [Email] and other "default" Placeholders. - All my custom fields seem to be inaccessable this way and using [Twitter] results in a blank line... anyone an idea? do I do it wrong? is it broken?

Thanks for your help,
Hinnerk

Re: using attributes in content not working?

PostPosted: 12:32pm, Sun 13 Jan, 2013
by Dragonrider
Have you created this Twitter attribute, is it TWITTER or Twitter (may make a difference) and is this attribute added to your subscribe page and finally, has anyone added their details to this field?

Then providing the above is correct, adding [Twitter] within your content for your messages, it should work.

Re: using attributes in content not working?

PostPosted: 10:03am, Mon 14 Jan, 2013
by hinnerk
Thanks for your hint... it solved the problem: (blush) yes... I typed the data directly in my testing account in phplist and... used my regular e-mailadress to send the test-mails to... problem solved. [need a :wallsmily:]

Re: using attributes in content not working?

PostPosted: 10:58am, Mon 14 Jan, 2013
by Dragonrider
hinnerk wrote:Thanks for your hint... it solved the problem: (blush) yes... I typed the data directly in my testing account in phplist and... used my regular e-mailadress to send the test-mails to... problem solved. [need a :wallsmily:]


That's an easy one!

Image