Send Message not working.

Once you've installed phpList Version 2... ask questions here!
Forum rules
Please help the volunteers to help you by supplying the version of phpList you are using, browser & version and if possible, a link to your phpList installation. This is for Version 2 of phpList (the orange one).

Send Message not working.

Postby lowridertj » 3:35pm, Wed 14 Mar, 2007

send message comes back with not able to access. able to do everything else as an admin. except cant get in to send a message/email.

../lists/admin/?page=send&id=5

Any ideas. please let me know asap.

Theodore Gaushas
lowridertj
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 3:15pm, Wed 14 Mar, 2007

Postby H2B2 » 1:37am, Thu 15 Mar, 2007

Did you check "test mode" is disabled in config.php?
H2B2
Moderator
 
Posts: 7188
Joined: 1:51am, Wed 15 Mar, 2006

Postby lowridertj » 12:13pm, Thu 15 Mar, 2007

# if test is true (not 0) it will not actually send ANY messages,
# but display what it would have sent
define ("TEST",1);
lowridertj
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 3:15pm, Wed 14 Mar, 2007

Postby lowridertj » 12:18pm, Thu 15 Mar, 2007

set to 0 turning off test mode as i did yesterday.

and when i click on send message

it bounces back with a 404 error

/lists/admin/?page=send&id=14

that is the link im forwarded to.

TJ
lowridertj
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 3:15pm, Wed 14 Mar, 2007

Postby H2B2 » 2:36pm, Thu 15 Mar, 2007

Please check the paragraph on the 404 error on the troubleshooting page: http://docs.phplist.com/PhplistTroubleshooting
H2B2
Moderator
 
Posts: 7188
Joined: 1:51am, Wed 15 Mar, 2006

Postby lowridertj » 6:43pm, Thu 15 Mar, 2007

was not helpful to my situation. Have followed all areas of that FAQ and troubleshooting. and still the same problem.

TJ
lowridertj
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 3:15pm, Wed 14 Mar, 2007

Postby lowridertj » 6:44pm, Thu 15 Mar, 2007

I can go to all other pages except for send for sending a message.
lowridertj
phpLister
 
Posts: 5
Joined: 3:15pm, Wed 14 Mar, 2007

Postby H2B2 » 7:22pm, Thu 15 Mar, 2007

You will need to provide more details on your specific system setup, as well as your installation paths. You should change all path info to protect your pricavy/security.

Alternatively, you might search the forum for the 404 error message. Chances are some of the answers could apply to your setup.
H2B2
Moderator
 
Posts: 7188
Joined: 1:51am, Wed 15 Mar, 2006


Return to Question & Problems - after installing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron